Fjernsupport

Få hjælp til opsætning af din overvågning

​Fjernsupport betyder, at du giver ACN Sikring midlertidig tilladelse til, at overtage styringen af din PC. Det er et super værktøj, når vi skal hjælpe dig med opsætning af tyverialarm, TV-overvågning eller adgangskontrol.​​

Sådan gør du

• Kontakt os på telefon 72 133 133 og tryk 3 for at komme til ACN Sikrings support.
  • Tryk “Download Quicksupport” ikonet her på siden for at hente programmet. Tryk derefter på programmet i downloadbjælken i bunden eller i mappen “Overførsler”. Tryk “run”/”kør” hvis programmet beder om det. Bemærk: Hvis du f.eks. har Firefox installeret, så skal du først trykke “save”/”gem”.
  • Når programmet “TeamViewer Quicksupport” er startet op, oplyses supporteren om dit ID og kodeord, der står i TeamViewer.
  • Herefter er supporteren koblet på.
ACN Sikring - Teknisk support - Vi hjælper dig!

Vi er ACN Sikring

ACN Sikring er et danskejet sikringsselskab, ejet af Niels Larsen, Mogens Jensen og Leo Hundal, som i over 25 år har leveret en bred vifte af sikringsløsninger til private hjem og danske virksomheder.

Med hovedkontor i Nordjylland og underafdelinger i Hobro, Silkeborg og Aabenraa samt servicecentre fordelt i Jylland, på Fyn og på Sjælland, er vi altid tæt på vore kunder.

Vores eneste arbejdsområde er sikring, og vi er derfor altid på forkant med udviklingen inden for tyverisikring, herunder f.eks. alarmer, videoovervågning, adgangskontrol og låsesystemer.

Hvad siger kunderne

Vi leverer tryghed til både private hjem og virksomheder overalt i Danmark, og har gjort det i over 25 år.

Hør Sune Pihl fra Opmatic i Thy, fortælle om vores samarbejde:

Sune Pihl fra Opmatic fortæller om samarbejdet med ACN Sikring