Henvis en ven og få:

3 mdr. GRATIS abonnement

pr. henvist ny kunde

Henvis en ven og spar penge

Desto flere nye kunder du henviser, desto mindre skal du betale for DIT abonnement.

DEL TRYGHEDEN
ACN Sikring passer på dit hjem, når du tager hjemmefra og faktisk også, når du er hjemme, hvis der f.eks. opstår brand, mens du sover.

Kender du nogen, som du ønsker, skal have den samme tryghed? – Så kan du henvise dem til os og du kan henvise alle dem, du vil.

Du får 3 måneders abonnement til 0 kr. for hver husstand, der ender med at få installeret en alarm fra ACN Sikring, uanset hvilken alarmpakke de vælger.

VIGTIGT AT FÅ ACCCEPT
Husk at få forudgående accept fra den, du henviser til om at ACN Sikring må ringe / skrive med henblik på et møde vedr. uforpligtende tilbud på alarmsystem.

Husk at en sådan accept ikke må være indhentet i strid med gældende lovgivning. 

GIV DIN VEN MULIGHED FOR TRYGHED – BASERET PÅ TILLID
Vi sætter en ære i at skabe tryghed til alle, både private og erhverv. 

Kontakt os herunder

ACN Sikring - Teknisk support - Vi hjælper dig!

Vi er ACN Sikring

ACN Sikring er et danskejet sikringsselskab, ejet af Niels Larsen, Mogens Jensen og Leo Hundal, som i over 25 år har leveret en bred vifte af sikringsløsninger til private hjem og danske virksomheder.

Med hovedkontor i Nordjylland og underafdelinger i Hobro, Silkeborg og Aabenraa samt servicecentre fordelt i Jylland, på Fyn og på Sjælland, er vi altid tæt på vore kunder.

Vores eneste arbejdsområde er sikring, og vi er derfor altid på forkant med udviklingen inden for tyverisikring, herunder f.eks. alarmer, videoovervågning, adgangskontrol og låsesystemer.

Teknisk support

Som kunde hos ACN Sikring har du adgang til døgnbemandet teknisk support. Vi er klar til at hjælpe dig, hvis der skulle opstå tekniske problemer på dit anlæg.

Hvad siger kunderne

Vi leverer tryghed til både private hjem og virksomheder overalt i Danmark, og har gjort det i over 25 år.

Hør Sune Pihl fra Opmatic i Thy, fortælle om vores samarbejde:

Sune Pihl fra Opmatic fortæller om samarbejdet med ACN Sikring