Videoovervågning erhverv

Videoovervågning

Overvågning er en afgørende komponent i din samlede sikkerhedsstrategi. Denne avancerede teknologi giver dig mulighed for at opretholde et realtids overblik over din forretning. Dermed kan du identificere potentielle trusler på en effektiv måde.

Hos ACN Sikring tilbyder vi en bred vifte af højopløselige HD-kameraer fra HIKVISION, samt en avanceret billedteknologi, der giver skarpe og detaljerede optagelser. 

Uanset om det er dag eller nat, sikrer vores kameraer at intet undgår din opmærksomhed. Du kan nemt navigere og analysere optagelserne, for at identificere mistænkelig adfærd eller hændelser.

HIKVISON videoovervågning - ACN Sikring

Opgrader din sikkerhed

Videoovervågning er mere end blot en samling af kameraer – det er en pålidelig og effektiv metode til at have øjne og ører, der konstant overvåger dine omgivelser, selv når du ikke er til stede. 

Med videoovervågning til erhverv fra ACN Sikring, kan du få adgang til en fjernadgangsfunktion som sikrer, at du altid er i kontrol og har en pålidelig metode til at holde øje med din virksomhed. Uanset tid og sted kan du følge med i, hvad der foregår, og træffe de nødvendige beslutninger, for at sikre sikkerheden og trygheden i din virksomhed. 

Via live-streaming har du øjeblikkelig visuel adgang til dine overvågningskameraer, samt har du mulighed for at gennemgå optagelser fra tidligere begivenheder. Dette har du da vores løsninger optager kontinuerligt, så kan du gå tilbage i tiden og analysere hændelser eller adfærd, der tidligere er blevet fanget af kameraerne.

Kontakt os

Har du interesse i at vide mere om videoovervågning?

Kontakt os, og vi hjælper dig med at vælge det rette system til dine behov.
Vi står altid klar med rådgivning og support.

Du kan kontakte os på tlf.: 72 133 133 – eller på e-mail post@acnsikring.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Teknisk support - ACN Sikring
Hvad siger vores kunder?

I mere end 25 år, har vi sikret tryghed for både private hjem og virksomheder i Danmark.
Lyt til Sune Pihl fra Opmatic i Thy, der deler sin oplevelse af vores samarbejde.

Sune Pihl fra Opmatic fortæller om samarbejdet med ACN Sikring