Tågesikring erhverv

Tågesikring erhverv

PROTECT tågesikring er perfekt til at sikre dine værdier – uanset størrelsen af din virksomhed.

Den konkrete løsning skræddersyes og derfor betaler du ikke for mere end det, du har brug for. Det er derfor vores priser er særdeles konkurrencedygtige.

Man kan vælge løsninger, der fylder hele lokaler eller bygninger med tæt tåge og dermed næsten umuliggør, at tyvene slipper afsted med dine værdier.

Man kan også vælge at tågesikre dele af en forretning eller virksomhed.

Vores elegante og sabotage-sikrede tågesikring kan med andre ord dække ethvert behov.

PROTECH tågesikring - ACN Sikring

Forsink og distraher tyven med en tågesikring

Et alarmsystem kan ikke holde indbrudstyven ude, hvis han vil ind, og derfor handler det om at forsinke, distrahere og stresse tyven. Vi kan tilbyde en lang række løsninger, som fungerer bedst i kombination med hinanden. Tågesikring har den fordel, at den ikke kun distraherer og måske stresser tyven, den forhindrer tyven i at orientere sig. Dermed forsinker den tyven, som måske slet ikke kan udføre sit forehavende.​

​Du kan vælge fuldsikring, hvor hele rummet fyldes af tåge så hurtigt som muligt. Eller du kan vælge lokal- eller punktsikring, som dækker dele af et rum. Punktsikring er velegnet til at sikre særlige værdier eller følsomme områder. Der er naturligvis tale om en sabotagesikker tågekanon, som kan skjules.​​

Ring for at høre mere om tågesikring

Er du interesseret i at vide mere om tågesikring, er du velkommen til at kontakte os. 

Vi står altid klar til at rådgive dig til at vælge det rigtige system til dig og dine behov.​

Ring gerne til os på telefon 72 133 133 eller skriv en e-mail til post@acnsikring.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Tågesikring - ACN Sikring
ACN Sikring - Teknisk support - Vi hjælper dig!

Vi er ACN Sikring

ACN Sikring er et danskejet sikringsselskab, ejet af Niels Larsen, Mogens Jensen og Leo Hundal, som i over 25 år har leveret en bred vifte af sikringsløsninger til private hjem og danske virksomheder.

Med hovedkontor i Nordjylland og underafdelinger i Hobro, Silkeborg og Aabenraa samt servicecentre fordelt i Jylland, på Fyn og på Sjælland, er vi altid tæt på vore kunder.

Vores eneste arbejdsområde er sikring, og vi er derfor altid på forkant med udviklingen inden for tyverisikring, herunder f.eks. alarmer, videoovervågning, adgangskontrol og låsesystemer.

Teknisk support

​Som kunde hos ACN Sikring har du adgang til døgnbemandet teknisk support. Vi er klar til at hjælpe dig, hvis der skulle opstå tekniske problemer på dit anlæg.

Hvad siger kunderne

Vi leverer tryghed til både private hjem og virksomheder overalt i Danmark, og har gjort det i over 25 år.

Hør Sune Pihl fra Opmatic i Thy, fortælle om vores samarbejde:

Sune Pihl fra Opmatic fortæller om samarbejdet med ACN Sikring