Book et gratis møde

Book et gratis møde

Vil du have gode råd til, hvordan du sikrer dit og familiens hjem eller ønsker du et sikkerhedsmæssigt kasseeftersyn af dine sikringsløsninger i din virksomhed, kan du bestille et GRATIS og uforpligtende møde med en af vores sikringskonsulenter.

​Du bestemmer selv, om det skal være et onlinemøde, et telefonmøde eller et almindeligt møde hos dig privat eller i din virksomhed.

Send dine kontaktinformationer til os – så kontakter vi dig for at aftale et møde.

Vi besvarer normalt alle henvendelser indenfor 24 timer i hverdagene.

Skriv til os her

ACN Sikring - Teknisk support - Vi hjælper dig!

Vi er ACN Sikring

ACN Sikring er et danskejet sikringsselskab, ejet af Niels Larsen, Mogens Jensen og Leo Hundal, som i over 25 år har leveret en bred vifte af sikringsløsninger til private hjem og danske virksomheder.

Med hovedkontor i Nordjylland og underafdelinger i Hobro, Silkeborg og Aabenraa samt servicecentre fordelt i Jylland, på Fyn og på Sjælland, er vi altid tæt på vore kunder.

Vores eneste arbejdsområde er sikring, og vi er derfor altid på forkant med udviklingen inden for tyverisikring, herunder f.eks. alarmer, videoovervågning, adgangskontrol og låsesystemer.

Teknisk support

Som kunde hos ACN Sikring har du adgang til døgnbemandet teknisk support. Vi er klar til at hjælpe dig, hvis der skulle opstå tekniske problemer på dit anlæg.

Hvad siger kunderne

Vi leverer tryghed til både private hjem og virksomheder overalt i Danmark, og har gjort det i over 25 år.

Hør Sune Pihl fra Opmatic i Thy, fortælle om vores samarbejde:

Sune Pihl fra Opmatic fortæller om samarbejdet med ACN Sikring